Menu Content/Inhalt
Home arrow Blog arrow week 25-05-2009
week 25-05-2009 PDF Print E-mail
Sunday, 24 May 2009
Het is alweer de laatste week van mijn verlofperiode. Volgende week dinsdag mag ik weer in mijn "normale" baan aan het werk. Ook leuk, maar dit is veel leukerderder Laughing. Maar ja, er moet ook brood op de plank komen; en al hebben we best wat verkocht deze periode, echt ervan leven kun je absoluut nog niet. Maar dat was ook niet de bedoeling/opzet van het verhaal. Heb wel een beetje een dubbel gevoel, de periode is enorm snel gegaan. Veel dingen uitgevoerd, maar niet echt zoveel gefotografeerd als de planning was. Dat moet (?) de volgende keer dus anders.
** Ma - vandaag naar de tandarts; heb de laatste anderhalve week last van mijn rechterboven tanden; tsjeee, dat doet best wel een beetje zeer. Maar het is niet bedoelt als excuus voor wat danook hoor. Ook eens kijken hoe het met het handmatige indexeren van de tieners van place2B gaat. Vorige week een begin gemaakt, en (al hoop ik dat het nog wat sneller gaat) een prima begin en ik hoop dat dat ons indexeer probleem een beetje gaat oplossen.
** Rest - Het plan was om ook nog een keer naar pampus te gaan; helaas is dat niet meer gelukt. Druk nog met de site aan de gang gegaan. Een aantal rapportages gemaakt voor indexeerders; mogelijkheid gemaakt om die indexeerders beter aan te sturen via de site, downloadfiles worden nu ook gelogd. En flink getest omdat zwolle over twee weken ook met tijdsregistratie werkt. Nu alleen nog MagicThumbs officieel aanschaffen en het zou het moeten doen. Komende zondag naar Raalte voor een survival van de Wielewaal. Zaterdag nog fotogram, en een leuk bezoek. Maandag lekker "stranden" en dan zit het verlof er weer op.
** Zon - Vandaag een wielewaal survival vakantie in Raalte. Mooie locatie, leuk. Een slogan is "grenzen verleggen"; nou dat is gedaan. En prachtig om daar dan fotootjes van te mogen maken. Heerlijk ! Een lekker zonnetje maakt het compleet (al is het fototechnisch wat minder die grote lamp). Hoop dat het leuk geworden is. Klik hier voor de foto's
 
< Prev   Next >

Newsflash


 Ik ben nog niet gestopt hoor (maart 2015) , alleen er staan erg oude berichtjes op de site.
Deze site moet dus nodig bijgewerkt worden !
U kunt contact opnemen voor opdrachten.