Menu Content/Inhalt
Home arrow Blog arrow week 18-05-2009
week 18-05-2009 PDF Print E-mail
Wednesday, 20 May 2009
Ik vermaakme nog prima. Heb geen bezwaar om weer "normaal" te gaan werken, maar toch kan ik aan dit leven prima wennen. Het is wel een groot gevoel van vrijheid. Maar, en dat is wel heel persoonlijk, ik moet wel oppassen dat dat niet tot passiviteit leidt. En focussen op de belangrijke dingen. Het zal uit de evaluatie wel moeten blijken, maar ik maak toch minder foto's dan de bedoeling was. En wordt afgeleid door de dingen die een rol spelen bij de evenementen. Dat was niet echt de bedoeling, en zal ik de volgende periode anders moeten doen.
** Ma - Hoorn en de afwikkeling daarvan kost veel van mijn tijd. Verder een gesprek bij jongerencentrum Place2B om te kijken in hoeverre zij kunnen helpen met ons handmatig indexeer probleem. Leuk gesprek; ik hoop dat er wat uitkomt.
** Di - Toch veel tijd kwijt met de bestellingen en inrichting; nu ook voor Kaatsheuvel. Wij leveren ook maatwerkfoto's (dat zijn certificaten met persoonlijke gegevens erop zoals naam, afstand en tijd, en die foto had ik per ongeluk zonder nabewerking doorgezet. Gelukkig kon dat hersteld worden. Verder hangt er binnekort een 40x60 canvas ergens in de kamer/kantoor met daarop een foto van mij van de marathon Hoorn. Dat is toch wel kikken !
** Do/Vr/Zat - druk gewerkt aan uitbreiding voor KISS om MagicThumbs te integreren. Onze huidige oplossing is eigenlijk een samenraapsel van allerlei tools. De gebruiker springt vanuit de zoekresultaten uit KISS naar jalbum schermen. Een prachtige (gratis) tool, dat jalbum om foto-albums mee te maken. In die jalbum schermen zitten dan onze bestelknoppen. Werkt prima, maar de gebruiker wordt dus wel van scherm naar scherm gestuurd. Mooier zou zijn om alles netjes in een scherm te tonen. MagicThumbs (maar ook andere tools zijn beschikbaar) maakt dat mogelijk. Het maakt het ook mogelijk sneller op veranderingen in te spelen, omdat de oplossing nu database gestuurd is. Een nadeel van jalbum is dat het (heel begrijpelijk) statische html-pagina's maakt. En bij een wijziging moeten al die pagina's opnieuw gegenereerd worden en geupload.
** Zon - Ik ga vanavond toch nog een keertje (voor de laatste mogelijkheid) naar de voorstelling Pampus de verborgen ruimtes. Vorige keer was al beter dan de eerste keer; dus ben benieuwd wat men er nu van maakt !
 
< Prev   Next >

Newsflash


 Ik ben nog niet gestopt hoor (maart 2015) , alleen er staan erg oude berichtjes op de site.
Deze site moet dus nodig bijgewerkt worden !
U kunt contact opnemen voor opdrachten.