Menu Content/Inhalt
Home arrow Blog arrow De droom die een droom bleef
De droom die een droom bleef PDF Print E-mail
Wednesday, 15 June 2011

Het was een terugkerend ritueel binnen de familie: "Wanneer gaan we de bus nou eens starten?", "Hoe is het eigenlijk met de bus?". Helaas, we zullen een nieuw onderwerp moeten verzinnen. De bus is niet langer meer mijn eigendom.

Het was een jarenlange gedachte; hoe zou het zijn met een camper / volkswagen bus, de wijde wereld in te trekken? Met het ontstaan van de fotografiehobby zelfs nog veel wilder . . fotoklusjes, slapen in de camper, maar . . .

het is gebleken niet helemaal mijn ding te zijn. In 2007 toen er wat extra geld was tamelijk impulsief zo'n camperbus aangeschaft. Had hem al gekocht en toen moest de verzekering nog geregeld worden; dat viel tegen. Met een oldtimerverzekering ging het gelukkig weer wel. ANWB lidmaatschap, om hem te starten, wildcamperen mag helemaal niet in Nederland, hij mag niet op de openbare weg blijven staan; tijdens een vakantie in Indonesie kwam ik daar achter, dus naar een stalling. Het starten bleek een probleem, startmotor (wellicht onnodig) nog vervangen, nieuwe benzineleidingen erin.

Maar toen de strenge winter en hij deed het uiteraard weer niet, de APK die verloopt en waar je dus boetes voor krijgt. Dan maar laten schorsen om dat probleem op te lossen. Als klap op de vuurpijl de sluiting van de stalling per juli, dus moet ie verplaatst worden, dus opheffen schorsing, APK, kosten, nou; ik had wel afscheid ervan genomen. Ook omdat al die tijd van de schorsing er geen duidelijke drang was om hem snel weer aan de praat te krijgen. En hotels blijken (in het buitenland) helemaal niet zo duur te zijn.

Voor wie het wel wat lijkt, binnekort te koop bij VWbusBrothers in Nijkerkerveen. Het is een mooie auto, en met wat liefde en aandacht heb je er veel plezier van. Maar niet mijn ding; daarom: de droom die een droom bleef (maar ik wel geprobeerd heb).

 
< Prev   Next >

Newsflash


 Ik ben nog niet gestopt hoor (maart 2015) , alleen er staan erg oude berichtjes op de site.
Deze site moet dus nodig bijgewerkt worden !
U kunt contact opnemen voor opdrachten.