Menu Content/Inhalt
Home arrow Blog arrow Week 2010-43
Week 2010-43 PDF Print E-mail
Sunday, 31 October 2010

De tweede verlof week, er even vanuitgaand dat deze op zondag eindigd. Allereerst een fotoshoot voor het forteiland pampus. Het idee was om foto's te maken vanuit een thema, opa&oma gaan met de kleinkinderen op stap in dat mooie fort. Helaas werkte het weer niet direct mee, maar de foto's zijn (tijdelijk) te bewonderen via deze link. Nog onbewerkt, in bewerkte vorm gaat het hopelijk het publicatiemateriaal versterken. De woensdag was het plan om de pampus-panorama's uit te breiden, maar de grijze horizon heeft dat niet door laten gaan.

Daarna twee dagen op stap met de wielewaal; de foto's daarvan komen vast komende week in in het nieuwsitem terecht. Het waren weer leuke activiteiten.

Het venijn zat in de staart; De 38e Nangou Challenge Cup Championship van NIPPON KARATEDO GENWAKAI (Nederland), bestaande uit twee disciplines: Kata & Full Contact Bogu Kumite. (klik hier voor meer informatie). Een fotografische uitdaging vanwege snelheid en lichtcondities. En zoals altijd is bekendheid met de sport ook een vereiste. Dat hoop ik de komende jaren ook nog op te doen, op dit moment ben ik nog druk bezig met de verwerking (en verwijderen ;-( van de bestanden. Maar ik ben erg benieuwd of ik betere / perfecte foto's kan vinden van andere fotografen. Ook dat zal een onderdeel moeten vormen van mijn komende verlofperiode. Inmiddels staan de foto's online, klik hiervoor op deze link.

 
< Prev   Next >

Newsflash


 Ik ben nog niet gestopt hoor (maart 2015) , alleen er staan erg oude berichtjes op de site.
Deze site moet dus nodig bijgewerkt worden !
U kunt contact opnemen voor opdrachten.