Menu Content/Inhalt
Home arrow Blog arrow week 16-11-2009
week 16-11-2009 PDF Print E-mail
Sunday, 22 November 2009

En dan is het alweer de laatste week van mijn verlof, een update. Heb ik gedaan wat ik van plan was: nee. Heb ik genoten van wat ik gedaan heb: ja (afgezien ziekteperiode). Op fotografie gebied een aantal leuke dingen gedaan; wielewaal was leuk, motorcross, wat nachtfotografie (niet publiceerbaar nog). Studiodingen nog niet aan begonnen. De afgelopen week en komende tijd ben ik nog in de eiffel te vinden (vakantiepark KronenburgerSee).

Hoe komt dat alles: 1) het genot van even niets doen bevalt prima, boekie lezen, internet zoeken, fotograaf kijken 2) griepje periode heeft lastig gat geslagen (maar is geen excuus) 3) ik merk dat het "allemaal alleen moeten doen" me soms zwaarder valt dat gedacht. De feedback en inspiratie is lastig en jammer in je eentje te moeten doen.

Wat ga ik veranderen. Ten eerste lopen dingen zoals ze lopen, dus kennelijk was dit even nodig. Verder wil ik toch nog verder op zoek naar samenwerking; en ik wil toch ook nog met werkgever kijken of een andere tijdsinvulling mogelijk is in 2010. Er "moet" nog veel gebeuren ! ;-)

 
< Prev   Next >

Newsflash


 Ik ben nog niet gestopt hoor (maart 2015) , alleen er staan erg oude berichtjes op de site.
Deze site moet dus nodig bijgewerkt worden !
U kunt contact opnemen voor opdrachten.