Menu Content/Inhalt
Home arrow Blog arrow week 26-10-2009
week 26-10-2009 PDF Print E-mail
Thursday, 29 October 2009

Gisteren nog lekker in het zonnetje de marathon van Brabant gedaan, zie voor link elders op deze site. Dat ging goed, alleen wel wat aan het kuchen . . nou en dat werd steeds meer. Bij thuiskomst rillerig (is dat teken van koorts ?), hoesten, hoofdpijn, spierpijn . . het foldertje grip op griep eropna geslagen; en ik moet zeggen dat met mijn beperkte (medische) kennis dit toch redelijk op griepverschijnselen leek.

He bah ! Dat stond even niet in de planning. Maandag de "voering" uit je keel hoesten, slecht slapen; en dus heb ik me dinsdag toch even ziek gemeld. Beetje vreemd, je hebt tenslotte verlof / vrij. Maar dat zien we later wel. Feit is dat ik dus heel weinig doe, beetje internet en veel slapen, bah! Ook een borrel van oude opdracht uitgesteld.

Maar hopen dat ik er dan nu dit seizoen vanaf ben, en dat het mexicaantje bij mij al langsgekomen is. Al vraag ik me wel af of ie daarvoor te sterk is. De koorts valt bijvoorbeeld mee; niet gemeten maar nu wel weer koortsvrij . . nou ja, hopen maar. Maar dit geintje kost je gewoon een week nietsdoen . grrr.

En nu, alweer een foto van de fotograaf ! (minder schokkend dan de vorige), tijdens feestje van neefje. Die foto's zijn prive.

 
< Prev   Next >

Newsflash


 Ik ben nog niet gestopt hoor (maart 2015) , alleen er staan erg oude berichtjes op de site.
Deze site moet dus nodig bijgewerkt worden !
U kunt contact opnemen voor opdrachten.