Menu Content/Inhalt
Home arrow Blog
Blog


Week 2010-42 PDF Print E-mail
Friday, 22 October 2010

Deze week een leuke opstart voor mijn komende verlof, lekker aan de fotografie !

Als ik ervanuit ga dat zondag deze week is begonnen, de marathon van amsterdam, bekijkbaar via deze link. Het was koud, en weer een lange dag, maar wel weer een uitdaging om dat vol te houden. Ons team zat in het Vondelpark, en ik moet zeggen dat ik tevreden ben over de gemaakte foto's.

Vervolgens twee (eigenlijk drie) dagen op stap voor de Wielewaal, er zal vast nog een nieuwsberichtje verschijnen op de site. Ook weer heel uitdagend om te doen, hoe leg je bijvoorbeeld (individuele) bezoekers aan Nemo leuk vast? Jullie kunnen bekijken of dat gelukt is. Dat heeft trouwens ook nog wat vraagjes / vreemd gedrag over flitsen opgeleverd. Dat moet ik nog eens verder uitzoeken. Voor de rest waren het weer leuke vakantiegangers en vrijwilligers, klik hier voor het nieuwsitem. Overigens kunnen al mijn pogingen gevonden worden via deze link.

 

 
Verlof 2010 komt dichterbij PDF Print E-mail
Thursday, 14 October 2010

Vandaag mijn laatste werkdag, nog niet voor 2010, maar hierna heb ik twee weken verlof. Plannen zijn om vier dagen voor de wielewaal te gaan fotograferen, en twee dagen in ieder geval voor forteiland pampus. Daarnaast komend weekend de marathon van Amsterdam. Kortom, druk zat. Maar toch moet ik ook eens goed gaan nadenken over de grotere verlofperiode. Want die begint twee weken daarna, en wel op 15 november.

Wel een aantal plannen, maar ik moet oppassen dat echt concreet te maken. (al is uitrusten en nietsdoen ook een activiteit, het is daarvoor niet bedoeld). De tijd zal het leren, ik probeer in ieder geval wekelijks verslag te doen in deze blog.

 
Vakantie, uitrusten en foto's maken PDF Print E-mail
Tuesday, 17 August 2010

Mijn vakantie is inmiddels voorbij, ben wat aan het hoesten, maar dat heeft daar niets mee te maken. Het was een combinatie van uitrusten, nietsdoen, boekie lezen, en foto's maken. Voor de wielewaal wel te verstaan, eerst via Vichy drie dagen naar mijn vakantiebestemming. Vervolgens via de Eiffel terug naar nederland. De laatste week een aantal locaties in nederland bezocht, kinderthemaweken danwel vakanties.

Het was weer gaaf om te doen, en of het leuke foto's heeft opgeleverd, kijk daarvoor hier.

 
2010 einde vh jaar verlof PDF Print E-mail
Saturday, 10 July 2010

Ook in 2010 ben ik de "ultieme werknemer", ik werk 100% en krijg voor 80% betaald. Dat klopt uiteraard niet helemaal, de dagen spaar ik namelijk voor verlof. Ik ga in sept naar keulen voor de photokina, heb in oktober nog twee weekjes, en ga de rest opmaken aan het einde van het jaar. Mischien zelfs wel doorlopend in 2011. Dat wordt dus een lange(re) periode voor fotografie activiteiten. Wat studiowerk, maar ook (binnen) sporten zijn het onderwerp van uitproberen. Moet eigenlijk nog steeds een jaarplan maken voor 2010. Voor 2011 heb ik daar dan wel de tijd voor.

Kortom; wordt vervolgd.

 
2 daagjes wielewalen PDF Print E-mail
Monday, 10 May 2010
In de meivakantie nog twee dagen op stap geweest voor de Wielewaal; whau, wat werd er weer veel werk van gemaakt (in amsterdam vond ik het opvallend, maar daar waren ook veel vrijwilligers aanwezig). Leuk was het weer, maar of er een nieuwe voorplaat voor een gids / jaarverslag bij zit. ;-)) dat wacht ik nog even af. Zie hier de link naar het nieuwsitem.
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Results 10 - 18 of 35

Newsflash


 Ik ben nog niet gestopt hoor (maart 2015) , alleen er staan erg oude berichtjes op de site.
Deze site moet dus nodig bijgewerkt worden !
U kunt contact opnemen voor opdrachten.