Menu Content/Inhalt
Home arrow Blog
Blog


week 04-05-2009 PDF Print E-mail
Tuesday, 05 May 2009
Er "borrelt" nog wel vanalles, maar toch ook blijk ik wel wat toe aan ontspanning. Afgelopen (half)jaar weinig vakantie gehad, en dan is het thuis niets doen, en wat genieten, internetten (wel foto gerelateerd) kennelijk even nodig. Maar dat geeft ook wat onvrede; er is van alles te fotograferen uiteraard. Ook wel wat tijd kwijt met de voorbereiding van onze loop-evenementjes.
Read more...
 
week 27-04-2009 PDF Print E-mail
Saturday, 25 April 2009
Een week vol met fotografie (plezier ?!). Twee dagen kinderthema weken bij de Wielewaal zie ook de site. Ik wil proberen om zowel aan de wielewaal wensen tegemoet te komen (bruikbaar voor PR), alstochook dingen uitproberen om een "serie" te maken. Verder deze week 3 overnachtingen in hotels waarbij ik het nachtfotograferen verder ga uitproberen.
Read more...
 
week 20-04-2009 PDF Print E-mail
Monday, 20 April 2009
Vandaag voor het "eerst" echt met verlof. Het is mooi, zonnig, weer ook nog. Lekker lopend , in de zon, een boodschapje gedaan. Wat een ultiem gevoel van vrijheid zeg; uiteraard heb ik wel vakantie. Maar dit voelt toch anders, heel vreemd, maar ik denk dat ik hier wel zes weken aan kan wennen. Dit wordt een soort uitrust/losse eindjes week.
Read more...
 
Nike Hilversum City Run PDF Print E-mail
Sunday, 19 April 2009
Vandaag stond in het teken van de Nike Hilversum city Run; zie ook de site.
Read more...
 
Papiermolen praktijkopdracht PDF Print E-mail
Friday, 17 April 2009
Vandaag twee uren in de papiermolen geweest, zie ook voor info over de molen. Doel was om in zwart/wit, licht/donker te denken. Camera op monochroom (een paar keer naar kleur teruggezet), en dat was voor het eerst. Foto's zijn nog verder niet bewerkt.
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Results 28 - 35 of 35

Newsflash


 Ik ben nog niet gestopt hoor (maart 2015) , alleen er staan erg oude berichtjes op de site.
Deze site moet dus nodig bijgewerkt worden !
U kunt contact opnemen voor opdrachten.