Menu Content/Inhalt
Home arrow Blog
Blog


week 26-10-2009 PDF Print E-mail
Thursday, 29 October 2009

Gisteren nog lekker in het zonnetje de marathon van Brabant gedaan, zie voor link elders op deze site. Dat ging goed, alleen wel wat aan het kuchen . . nou en dat werd steeds meer. Bij thuiskomst rillerig (is dat teken van koorts ?), hoesten, hoofdpijn, spierpijn . . het foldertje grip op griep eropna geslagen; en ik moet zeggen dat met mijn beperkte (medische) kennis dit toch redelijk op griepverschijnselen leek.

He bah ! Dat stond even niet in de planning. Maandag de "voering" uit je keel hoesten, slecht slapen; en dus heb ik me dinsdag toch even ziek gemeld. Beetje vreemd, je hebt tenslotte verlof / vrij. Maar dat zien we later wel. Feit is dat ik dus heel weinig doe, beetje internet en veel slapen, bah! Ook een borrel van oude opdracht uitgesteld.

Read more...
 
week 19-10-2009 PDF Print E-mail
Friday, 23 October 2009
Voor de kleine (?) groep trouwe blog-volgers die zich al afvroegen wanneer er een nieuw berichtje kwam hierbij een update. Dit is een echte Wielewaal-week geworden; maar liefst 8 bezoekjes (eigenlijk 9 maar dat was mijn eigen domme fout) in 4 dagen. Naast 2 kinderthemaweek-bezoekjes ook 2 vacanties op 1 dag geprobeerd te doen. Is iets lastiger. In dit bericht ook "schokkende" foto's van de fotograaf zelf, dus kijk uit en hou geestelijke bijstand bij de hand. 
Read more...
 
week 05-10-2009 PDF Print E-mail
Sunday, 04 October 2009
Het is echt weer begonnen ! Maar liefst 7 weken "vakantie", neeheee dat is geen vakantie ;-) Toch voelt het weer een beetje onwerkelijk, zo lang geen directe verplichtingen om te werken. Heerlijk. Ik ga ervan genieten, en zal via de blog een klein beetje verslag doen. Wordt vervolgd dus.
 
week 21-09-2009 PDF Print E-mail
Friday, 25 September 2009

Nog 1 week, en dan gaat mijn tweede fotografie-verlof van 2009 weer beginnen. Ik heb er zin in !

Uit de evaluatie van de eerste periode heb ik geleerd dat ik dit keer niet in de valkuil ga stappen van teveel aan mijn site knutselen, maar ook dat ik niet al te vol plan. Toch moet ik ook weer oppassen deze periode zomaar voorbij te laten gaan. Aandachtspunten zijn: nachtfotografie, Wielewaal en het inrichten van de thuisstudio.

Uiteraard ook nog wat dingetjes "thuis" opknappen (in alle rust).

 
week 10-08-2009 PDF Print E-mail
Thursday, 13 August 2009
Deze week woensdag de (voorlopig) laatste fotoshoot voor de Wielewaal. Dit keer bij de kinderthemaweek van Zwolle. Leuk weer geweest, mokken schilderen, pannenkoeken bakken, weer een geweldig feest. Ik hoop dat het weer bruikbare foto's heeft opgeleverd; de lol die ik gehad heb was weer perfect.
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Results 19 - 27 of 35

Newsflash


 Ik ben nog niet gestopt hoor (maart 2015) , alleen er staan erg oude berichtjes op de site.
Deze site moet dus nodig bijgewerkt worden !
U kunt contact opnemen voor opdrachten.