Menu Content/Inhalt
Home arrow Blog
Blog


Oeieoeie oppassen ? ;-) PDF Print E-mail
Sunday, 19 June 2011
Wat ik nu toch las in de krant. Gelukkig zit ik niet meer op school., maar toch.
 
De droom die een droom bleef PDF Print E-mail
Wednesday, 15 June 2011

Het was een terugkerend ritueel binnen de familie: "Wanneer gaan we de bus nou eens starten?", "Hoe is het eigenlijk met de bus?". Helaas, we zullen een nieuw onderwerp moeten verzinnen. De bus is niet langer meer mijn eigendom.

Het was een jarenlange gedachte; hoe zou het zijn met een camper / volkswagen bus, de wijde wereld in te trekken? Met het ontstaan van de fotografiehobby zelfs nog veel wilder . . fotoklusjes, slapen in de camper, maar . . .

Read more...
 
Verlof 2010-11 weer voorbij PDF Print E-mail
Saturday, 05 February 2011

Helaas, mijn eerste werkweek zit er alweer op. Het verlof, ooit bedoelt voor fotografie, zit er alweer op. Heb het alleen niet heel intensief gebruikt voor fotografie, dat is opzich jammer. Kennelijk waren er andere prioriteiten; zoals uitrusten, gewichtverliezen en gewoon "genieten" van alle vrijheid. En dat is me uitstekend gelukt kan ik zeggen. Maar wel jammer dat het dan al zo snel voorbij is. Omdat ik toch ook nog wat contact bleef houden met werk kun je ook afvragen of zulke lange periodes wel heel geschikt zijn (of je moet heel strak afhouden uiteraard). Dat vergt nog wat overleg met mijn werkgever. Op dit moment ben ik van plan in 2011 een aantal maanden 4 dagen per week te werken (en daarmee spaar ik dus geen verlof). En dan in 2012 / eind 2011 weer eens bedenken of dat beter bevalt.

Het was leuk !

 
Week 2010-49 PDF Print E-mail
Wednesday, 15 December 2010

Deze week 1 fotodag, de andere tijd nog in duitsland geweest (geleerd dat winterbanden weinig helpen bij een laagje verse sneeuw, je auto glijdt net zo hard weg ;-( Oook nog gewerkt aan de uitbreding van functionaliteit van KISS (mijn zoeksysteem voor foto's), wil nu wedstrijden kunnen vastleggen tussen teams.

Voor de foto's gemaakt voor de wielewaal kun je kijken via deze link.

 
Week 2010-48 PDF Print E-mail
Monday, 06 December 2010

Nog weinig fotootjes gemaakt weer, maar ik geniet wel van de vrijheid ;-) Ben paar dagen in duitsland geweest, en daar boekjes gelezen, rustig aan gedaan. Lekker buiten geweest. En "nagedacht over het boek" (vrij naar "jsikefet"). Dat het goed komt blijkt wel uit onderstaande mail ! Ik hou jullie verder op de hoogte.

Mijn naam is Mr.Cheung Pui.I werken met de Hang Seng Bank.There is een bedrag van $ 17,300,000.00. Op mijn bankrekening Hang Seng Bank ",Hong Kong. Er waren geen begunstigden verklaarde betrekking tot deze fondsen wat betekent dat niemand ooit zou komen tot it.That claim is de reden waarom ik vragen dat we werken together.I doen te werven voor uw hulp bij het uitvoeren van deze transaction.I van plan om 30% van de te geven totale middelen als compensatie voor uw assistance.I zal u op de hoogte over de volledige transactie onreceipt van uw reactie indien interesse,en ik zendt u de details en de nodige procedures om de overschrijving uit te voeren.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Results 1 - 9 of 35

Newsflash


 Ik ben nog niet gestopt hoor (maart 2015) , alleen er staan erg oude berichtjes op de site.
Deze site moet dus nodig bijgewerkt worden !
U kunt contact opnemen voor opdrachten.